neděle 26. srpna 2007

Srpnové akce

Jelikož jsem celý červenec brigádničila a jelikož by měla vládnout rovnováha i co se volného času týče, zaplnila jsem srpen několika akcemi.

První na mém pomyslném seznamu se objevila dovolená. S rodinkou jsme vyrazili do Maďarska, do oblasti zvané Bükfürdo. Jednou větou - jedná se o lázeňskou oblast, kde hlavní atrakcí je aquapark plný rozličných bazénů (krytých, zpola krytých i nekrytých) s termálními a léčivými prameny. Z Maďarska jsme jeli v úterý a mě vysadili v Pardubicích na vlakovém nádraží, abych sama doputovala domů. Naši s bráchou pak pokračovali do Pece pod Sněžkou, kde si prodloužili týdenní dovolenou až do soboty.

Já jsem měla na víkend už jiné plány.. V pátek totiž začínal fesťák Rock for Churchill ve Vroutku u Podbořan. Ten bych vystihla asi takhle: všude spousta kelímků od piva, povalujících se týpků a chvílemi odporně nasládlého pachu trávy - contra - skvělá muzika, tu a tam pogování a hlavně perfektní atmosféra díky kámoškám.

A na konci tohohle týdne plánuju ještě jednu věcičku. V Žatci se letos koná už 50. ročník Dočesné. To má býti slavnost piva a chmele s údajně největší tradicí v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat